Hejdå Devote!

De sista pyttesmå bitarna ska bara falla på plats och sen är jag borta från Devote, förhoppningsvis redan idag. Det är med en skräckblandad förtjusning som jag som en av de få veteranerna på Devote/fd Tjejsajten säger farväl, men mest jävligt gött då Devote idag inte liknar någonting alls vad det var förut, idag är det mest bara bitterfittor och statistikkåta fjortisar här vilket inte är my cup of tea. Jag vill slippa spamkommentarer och flyttar man från Devote sker det nog ganska automatiskt ;-)

Hade tänkt skriva världens avslöjande farvälinlägg för att få ut alla frustrationer men äh, jag håller hemligheterna om Devote behind the scenes någorlunda för mig själv. Har trots allt avverkat några år här (vet inte hur länge då min gamla blogg stört nog är raderad) så man har hunnit med en del, men det skulle nog bli en del sura miner om jag skrev ut allting så jag skiter i det, säger hej då rätt & slätt och börjar om på ny kula.

Det som är mest illa är att det jag kämpat med i månader inte är möjligt dvs flytta över mina gamla inlägg :( får gå igenom (det väldigt lilla) arkivet någon dag och kopiera de inlägg jag tycker är värda att sparas för eftervärlden, hahaha.

Byebye!

 

Lämna en kommentar

Under Tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *