grattis

Idag fyller min moster år. 55 år fyller hon och jag önskar att jag hade kunnat vara där och sällskapa. Tänk om man för 5 år sedan då alla hennes vänner besökte henne för att fira att hon fyllde jämt, hade vetat att hon fem år senare skulle fira hennes födelsedag med extra morfindoser pga smärta och cancer i hela kroppen, i en sjukhussäng. Eller bara för ett år sedan, tänk om man vetat då?

Det är mycket man inte kan veta eller styra över. Man får ta vara på det som finns. Ändå känns det att inte deltaga på hennes födelsedag med resten av familjen. Jag hoppas att kunna fira henne i efterhand. För jo, det känns också och gör så ont att inte vara där utan sitta 100 mil bort och inte göra någonting. Jag hade ju kunnat vara där istället. Så jag ska åka upp snart. För att ta vara på tiden.

Grattis till min enda moster Britt i hela världen!

Lämna en kommentar

Under Tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *