linnea

 

Åh så bra. Lyssna på typ tre sekunder av hennes slutaudition HÄR.

(hon har mitt förnamn och min bf’s efternamn, fun fact!)

 

Lämnade sjukhuset idag för att åka till Lycksele över helgen. Marknad och Redhot festival. Solen skiner. Inte nu då men den har gjort det hela veckan och ska så göra även i morgon.

 

Jo just det, på måndag eftermiddag lämnar jag norrland för denna gången då de ringde om ett jobb och ville att jag skulle provjobba på tisdag, fredag & söndag. Huxflux. Så det är bara att bege sig, vill ju inte tacka nej till ett jobb liksom? Även om jag gärna velat stanna längre, men… så får det bli. Tar ju annars 3 timmar innan jag är på norrländsk mark igen, om det skulle vara så.

 

Jag och syrran har färgat håret på varandra ikväll, det blir spännande att se resultatet. Hej då!

Lämna en kommentar

Under Musik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *