onkolog

Jag ligger i min säng på Hotell Björken. Konstigt att ha ett enkelrum, har aldrig hänt innan, standarden är inte så hög här så jag saknar ett badkar, hade varit guld värt. Jag är hur trött som helst efter en lång dag igår, lite sömn i natt (trodde jag var matförgiftad vid 1-tiden i natt) och en lång dag även denna dagen. Har spenderat hela dagen på onkologen här på Umeå Universitetssjukhus. Kan ju inte säga att det har varit roligt direkt för det har det ju såklart inte varit och så är det väl för alla som tvingas besöka onkologen eller ja ofta sjukhus överhuvudtaget. Men jo det känns bra att vara här för att stötta även om den nyinsatta morfinpumpen gör moster väldigt borta nu men bara hon vet att vi är i samma rum i alla fall.

Jag är så trött och vimsig och har så ont i ryggen. Känns pinsamt att klaga över egna krämpor när en annan ligger och har två krossade kotor eftersom cancern angripit dem.

Näe ska sova så man har krafter och energi i morgon som man kan försöka dela med sig av i morgon. Få se om jag åker till Lycksele i morgon också eller vad som händer. Vill ju försöka vara här men samtidigt har jag ingenstans att sova förutom hotell så. We shall see.

Kändes som ett sammanhängande och väluppbyggt inlägg. Bye

 

PS. Fy vad gött att Egoina vann årets blogg så att Devote fick en stjärna i VR’s egoistiska och knäppa bloggtävling.

Lämna en kommentar

Under Tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *