fly me to the moon

Mamma ringde förut idag, och sa att jag kanske skulle ha bokat en biljett för att åka upp till Umeå.

– Ja jag hade faktiskt tänkt att komma runt den 15:e då Britt fyller år

Det tyckte inte mamma, hon tyckte att jag skulle komma nu. Så på lördag har jag en enkel biljett bokad upp till Umeå för att vara där på obestämd tid. Missar eventuella jobb och möten och teori och skit men var innebär ett körkort eller ett jobb då ens moster har cancer?

Jag brukar inte vara öppen eller så men nu har cancern spridit sig i min moster Britt så hon har det i hela kroppen. Mamma och Britt var ute en dag och skulle äta då Britt höll på ramla och har sedan dess haft en väldig smärta, det är eftersom en kota i ryggen har krossats pga cancern som spridit sig även till skelettet. Och lungorna, och levern, och magen.

De fortsätter behandlingen men jag åker upp nu, mamma är där och morbror från Falun ska också komma upp. Vet inte vad det innebär. För mig innebär det att vi ska vara där och ge henne kraft och energi. Inget annat. Inte för mig.

Om jag ska vara ärlig har jag inte riktigt hunnit förstå trots att beskedet kom i slutet av maj (1 år för sent pga läkarna i Lycksele, om jag vetat namn hade jag skrivit ut det, anmälningar ska göras iaf, det är inte första gången de gör fel så detta ska komma ut till allmänheten för en tionde gång). Smällen kommer nog snart ändå. Jag tror och hoppas fortfarande att hon snart kommer vara kry igen, så att hon kan komma och hälsa på här i Göteborg, hon som aldrig har varit här. Vill inte förstå hur allvarligt det är. Har aldrig levt så nära cancer så jag förstår inte. Vet ingenting.

Min enda och bästa moster i hela världen.

1 kommentar

Under Tankar

En kommentar till fly me to the moon

  1. Fy vad hemskt :( Vet aldrig vad jag ska skriva när jag läser sånt här, men jag hoppas verkligen att hon blir frisk! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *