RÖSTA!

Min dator har fått HIV. Jupp, det är inget att skämta om. Ungefär 90 % av alla program är raderade vilket gör den svåranvändbar. Få se vad pojksnörvlarna på FB säger om man kanske kan få lite vägledning. Eller om min datatekniske pojkvän kan hjälpa mig ikväll. Jävla dator! Känns uppenbart att det skulle vara nåt virus, men vi får se.

Nu ska jag ta hunden under armen och åka till Haga för att rösta! Känns som att det kan bli en rysare. Förut har jag inte haft nåt direkt stort hopp men de har gjort bra ifrån sig senaste veckan… vissa undersökningar visar faktiskt att S är STÖRRE än M! Tyvärr kan det ju bli som det var i förra valet då S fick fler röster än M men alliansen i sin helhet fick fler röster och se hur det blev! Hoppas på det bästa. Sen är man ju inte rädd för SD, också…

Tänkte skriva ner några punkter till varför jag röstar som jag gör men jag ångrade mig. Jag hejar i alla fall på det team som jobbar för MÄNNISKAN, jag röstar efter hjärtat och jag tänker på ALLA människor  egoister får ni gärna vara men låt det inte gå ut över redan utsatta personer…

2 kommentarer

Under Tankar

2 kommentarer till RÖSTA!

  1. Du är Sosse de hör jag det ;D

  2. Svar till Ettkvinna:
    Sosse blir man nog automatiskt om man röstar på den rödgröna sidan, ja. Precis som man blir moderat om man röstar på t ex folkpartiet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *