Diggiloo Diggilej

Sådärja, nu har man jobbat hela långa dagen på Diggiloo! I år fick vi jobba i serveringen hela kvällen så det blev inget artistmingel som sist när vi var i cateringen, vi tittade heller inte på showen någonting alls. Istället gjorde i i ordning mat och liknande, och nästan bara goa göteborgare som arbetskamrater så man kände sig som hemma dubbelt upp. Lovely !

Döm till min förvåning när jag ser Sigrid stå i en kiosk och jobba!! Hennes blogg var en av de första jag någonsin läste och det var ju kanske 4-5 år sedan så det var otippat att man skulle möta en Stockholmare som bor i Göteborg i Lycksele av alla ställen på jorden. Hoppas du hittade till Kupan och gjorde något fynd, Sigrid :)

Nu får vi bara hålla tummarna att Diggiloo kommer även nästa sommar! Fast det hade såklart också varit roligt att vara där som publik och inte bakom kulisserna, så man verkligen får se allt av vad de håller på med uppe på scen. Jag tror ändå att det var bättre förra året men det är ju en smaksak. Och de lyckas ändå alltid oavsett låtar och artister göra det till en kanonshow så folk var antagligen nöjda, bara det att ett sånt spektakel kommer till lilla Lycksele gör det ju häftigt för folk.

Nu ska jag bums i säng, börjar på vanliga arbetet i morgon klockan 7:00 sen blir det packning och handling inför Åsele för hela slanten. Det är ett hårt liv man lever.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *