sommarknä

Klart sommartecken: slå upp knäet. Det händer ju aldrig på vintern. Eller på våren eller ens på hösten för den delen, konstigt nog. Hur man lyckas det går att fråga sig, jag gick på en rak stig och poff så låg jag på marken med ett blodigt knä. Snubblade på mina egna små fötter typ. Svider gör det, men lever gör jag också.

 

Carmen blev i alla fall glad, då de uppfostringsgodis jag hade i fickan flög ut på marken. De få sekunder jag hann ligga där och oja mig, gottade hon i sig nästan allt. Kul när matte ramlar, då får man godiiis!! Lovar att hon kommer springa framför mina fötter idag enbart för att framkalla en liknande händelse… hon är klok den där terriern.

 

Men vad vi kan konstatera är att jag fått årets första sommarknä. Nästan älskvärt, för alla sommartecken är väl goda tecken vill jag tro :)

 

Något som oroar mig är att mamma skickar MMS från norrland där hon sjunkit igenom snön och berättar samtidigt att ”folk kör fortfarande skoter på isen”… jag ska alltså åka upp dit om en månad och jag börjar bli lite rädd – kommer snön egentligen hinna smälta bort, kommer löven slå ut och kommer häggen blomma innan dess? Shit. Man blir sannerligen nervös. Och samtidigt undrar man ifall man verkligen bor i samma land..? Knepigt det där.

 

Aja. Hundpromenad it is, solen skiner och vi ska väl våga oss på en längre runda innan jag ska sätta mig ned med skolarbeten. 20 dagar kvar.

 

1 kommentar

Under Allmänt

En kommentar till sommarknä

  1. aj! hoppas det blir bättre snart :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *