the time has come

I morgon är det dags. Lite drygt ett år har jag väntat. Rullat tummarna, räknat får, vad gör man egentligen när man väntar? Jag har gått in på hemsidan flera gånger sen dess. Redan i höstas började jag hoppas, trots att jag ändå innerst inne visste att jag minsann skulle få vänta till i vår. Kollade mitt bloggarkiv – när bloggade jag om det sist, så att jag har en liten föraning om när det börjar sändas igen?

Men i morgon är det dags. Dagen till ära ska jag korka upp en flaska bubbel, placera min rumpa i den skönaste soffan (vi har en skön och en mindre skön), skruva upp TV-volymen, mobil på ljudlöst, stänga in katten på toaletten, låsa ytterdörren, be Mathias hålla käft – eller med. En timmes njutning. Klockan 20-21. SVT 1. Så ska det låta.

19 mars – Cockies 'n Beans – EMD

26 mars – Timo Räisinen & Måns Jälevik – Lina Hedlund & Tess Merkel

2 april – Rickard Olsson & Lotta Engberg – Sarah Dawn Finer & Patrik Lundström
9 april – Peter Magnusson & Pernilla Wahlgren – Petra Mede & Tommy Körberg

6 april – Alexander Rybak & Maria Haukaas – Shirley Clamp & Robert Gustafsson

23 april – Pauline & Rigo – Linda Bengtzing & Magnus Bäcklund

30 april – Nina Söderquist & Ola Forssmed – Vanna Rosenberg & Östen Eriksson

7 maj – Anna Maria Espinosa & Sebastian Karlsson – Caroline Kuhmunen & Kevin Borg

14 maj – Nanne Grönvall & Stefan Nykvis – Jessica Heribertsson & David Lindgren

21 maj – Sara Löfgren & Johan Boding – Amy Diamond & Samuel Ljungblahd

28 maj – Jenny Silver & Mats Ronander – Daniel Lindström & Anne-Lie Rydé

4 juni – Blossom Tainton Lindqvist & Kayo Shekoni – Markoolio & Benjamin Wahlgren Ingrosso

Ni vet var ni hittar mig fredagar till i juni. Förra våren satt jag faktiskt en kväll och drack vin & baileys för att sedan strutta vidare till Blvd. Förfest i min ensamhet + Så ska det låta = sant!

Leave a Comment

Filed under Musik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *