nyttigt

Idag har jag tvättat kläder. Diskat. Städat skafferi och lite skåp i köket – välbehövligt. Lite nasty med grejer med bäst före-datum 2004, förstår inte vad de gör i vårt hem då vi flyttat typ femtio gånger sen 04..?

Nu ska jag tvätta upp vardagsrumsbordet som ska målas en vända och även plantera våra små bäbispelargoner till större krukor. Jag ska också följa med syrran på gymmet (!!!) för ett corepass i morgon. Någon nytta ska man göra och när jag har ett lurande ryggskott så kan det behövas, förhoppningsvis får jag mersmak för att röra på fläsket…

Någon nytta ska man göra på studiedagar, synd bara att jag inte tar mig tid till att göra – just det, studera. Kanske har jag kvar energi i morgon, vem vet!

Klockan är över 11 och det är sent för mig som har vänt på dygnet någorlunda, så kanske ska man säga god natt Sverige & datorn för att pyssla med det där jag skulle göra… Japp, så gör vi. Good night sweethearts.

ps. hur trött är man då man skriver "någon nytta ska man göra" två gånger – på raken efter varandra?
Orkar inte ens ändra för att bevisa mitt pinsamma språkmissbruk. mahahhaa

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *