Sharm el-Sheikh – dag 4

Dag 4

Törstiga klev vi upp för att åka in till Naama och bada på Wind Beach. Inte så klokt, det var stekande hett och det fanns inte en ledig solstol så långt ögat kunde nå… lyckades efter lång väntan få två dåliga platser – ingen skugga och precis vid ingången allra längst bort från vattnet, gick typ inte leva så varmt som det var haha. Men efter en stunds pressande fick vi två platser under ett parasoll, såå skönt. Fast Wind Beach är inget att rekommendera då det var ännu trångare än på den första stranden. Fast vi fick också se bevis på deras okunskap att stava, kolla bilder där nere. Man ba vafan, hur svårt är det att läsa på flaskorna hur det stavas!?

Två fruktiga (alkoholfria) drinkar fick vi i oss i alla fall, mumsmums! Det var nåt jag verkligen saknade under hela veckan, färsk juice och bra frukt. Som sagt – juicen på hotellet var ingenting att hylla och all frukt vi såg i butikerna var typ rutten. Min mage skriker verkligen efter Brämhults färskpressade apelsinjuice nu när man kommit hem!

Slitna gick vi iväg till TGIF och käkade återigen hamburgare, mycket god den också och de hade väldigt fräck inredning där inne, dessutom en riktigt behaglig airconditioner så man fick avkylas från värmen.

Tillbaka på hotellet så gjorde vi nåt så dumt som bokade in oss på 1 timmes jacuzzibad i spaet. Detta bad var STEKHETT och vi hade ju hellre föredragit något mer svalare då dagen till ära hade erbjudit typ +60c… snacka om att genomlida de ca 30 minuterna vi orkade ligga där :p dessutom upptäckte vi att jacuzzin var riktigt smutsig, kändes inte så fräscht och det fick oss att lämna poolen tidigare, men då hade man i alla fall prövat på det.

Under kvällen hade de en orientalisk show på hotellet, flera dansare av alla de möjliga slag. Dessutom en "discoturk" som även hade ett nummer då han hade två jävla kobror uppe på scen som han höll jättenära sitt ansikte, jag blev fan livrädd för de där är ju inga ofarliga ormar direkt. Det värsta var att båda kobrorna reste upp framkroppen, vilket de gör när de är irriterade eller känner sig hotade. Jaha sen går han ut i publiken och vill ha upp två personer på scen, vem går upp? Jo, Mathias. Jag har filmat hela händelsen, kort sagt så hade han en livs levande kobra runt halsen som han sedan PUSSADE! Sjukt :p Ska visa er sen.

Kolla här nedan.. tycker det är så sjukt att såna växter som vi har i kruka här hemma växer som TRÄD där nere? Checka in Benjaminfikusarna och "krukpalmen" som jag så snyggt poserar bredvid…


Dag 1 & 2 finns här
Dag 3 finns här

2 Comments

Filed under Resor

2 Responses to Sharm el-Sheikh – dag 4

  1. Åhhh vääärme,. Det saknar jag :O !

  2. verkar som att du har/hade det skönt.
    fin blogg också:)
    har sytt ett linne/klänning,du kanske kan kommentera vad du tycker om den:D?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *