personlighet

Gjorde ett personlighetstest här och det är ju fan creepy att allt stämmer in. Förutom att jag nog absolut inte skulle vilja bli präst. Haha.

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Det är ungefär som med stjärntecken och sånt – i princip allt vad Fiskarna står för stämmer in på mig.

Tror ni på horoskop och liknande?

2 Comments

Filed under Tankar

2 Responses to personlighet

  1. Fritidsforskare också kanske ;)

  2. Ellexsandra: Haha ja, om man inte skulle få betalt så…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *