hundens nya kläder

Siri i sin rosa fluffiga jacka med glitter på!

 

Jag är så himla glad att vi köpte en hund som vi kan klä i massa fina saker!! Som en liten accessoar! Hon tycker att det är jättejobbigt men asså vadå vill man vara fin får man lida pin. Rosa är i alla fall hennes favoritfärg! Nästa hund blir nog en chihuahua fatta de är ju ännu mindre och sötare, blir mycket gulligare med kläder då, tycker inte ni det? Också behöver man inte gå så långt med dem på promenad räcker ju med runt huset bara, asskönt då får man tid till annat!

ps. tycker ni jag ska skicka in de här bilderna till någon reklamfirma så kanske hon kan vara med i någon reklamfilm eller så? Visst,vi fick henne gratis för vi lovade uppfödarna att vi skulle ta hand om hennes mamma men… HAHA smart gjort av dem liksom :P gratis hund OCH pengar för reklamfilm, wish us luck!

53 Comments

Filed under Roliga saker

53 Responses to hundens nya kläder

 1. Och vad bekvämt att man kan bära henne i väskan! Då slipper hon bli smutsig om tassarna, det är ju SÅÅÅ jobbigt då dom drar in en massa skit.

 2. we get ur point ;)

 3. Mams-Alo: mmm man måste ju städa då! usch jobbigt

 4. popfjant: ja visst e hon gulli!

 5. Nej men herregud vad söt! :)

 6. Men hon verkar inte gillar blixten.

  Jag ska försöka hitta hund-solglasögon, borde finnas att köpa åtminstone ifrån USA eller Japan.

 7. Mams-Alo: vi hittade ju ett par mc-glasögon som vi köpte till urax när han skulle följa med ut och åka motorcykel plus den där skinnmössan så borde ju finnas vanliga

 8. juliabrodenlarsson: ja visst e hon gullig? ska kanske lägga upp en bild på henne när hon har sin louis vuitton tröja som hon hade då hon följde med på fest förra helgen

 9. linneahh: Jätte gullig, verkligen! Åh, ja! Det låter som en bra idé :) Kan du inte göra det? Vore jätte kul att se :)

 10. D är inte coolt att vi är självupptagna men de är jävligt coolt att dem överhuvudtaget gjort ett sådant ”uppdrag”! fan va grymmt!

 11. hannamariee: ah visst passar hon bra i rosa :D alla ute på stan brukar tycka att hon e skitgullig då jag kommer och bär på henne med den där jackan!

 12. hahaha gud så sööööt.. :)

 13. HAHAHAHAHA! Hennes min alltså. >

 14. aww vad söt !! fin blogg btw :D

 15. haha nej men vad gosigt :D

 16. Men gudars så sött! :)

 17. fan vad synd om hon inte tycker om det

 18. colouroflove: va sk man annars göra med dom när dom e så små man måste ju ha fina kläder på dem! hon blir ju ganska glad då folk tycker att hon e gullig!

 19. Åh shit, hör du inte vad du själv säger? hör du inte hur obotligt korkad du är?

  ”Jag är så himla glad att vi köpte en hund som vi kan klä i massa fina saker!! Som en liten accessoar! Hon tycker att det är jättejobbigt men asså vadå vill man vara fin får man lida pin.”

  Det är en hund, en levande varelse inte en jävla accessoar. Och om du vill ha tid till annat, skaffa inte hund. Du är ungefär som folk som föder barn enbart för att kunna köpa bebiskläder. Det är sjukt ffs!

 20. HAHAHAHA igen, alltså man ser ju att du är ganska… eh, oseriös i detta inlägg. I alla fall om man läser din blogg annars och vet hur du skriver när du är seriös.

  Alltså, minen. Fortfarande obetalbar.

 21. Clarisse: det är ju min hund o inte din! jag vet jättemånga som klär sina hundar i kläder.. de blir ju så gulliga!

 22. linneahh: ja, det är din hund, men det finns fortfarande vett? Eller det kanske du inget äger? Om hunden inte gillar det så ska du kanske inte fortsätta med det. Att hunden gillar uppmärksamhet räknas inte, uppmärksamheten kan den få på andra vis. Och att rosa är din favoritfärg behöver inte innebära att din hund gillar det. Speciellt med tanke på att deras färgseende inte är det bästa^_^

  http://faktabanken.nu/hundfargblind.htm

 23. Clarisse: nej hon får bäst uppmärksamhet då hon har kläder på sig, sådetså! rosa är inte min favoritfärg utan hennes, hon vill hellre ha rosa på sig än den militärfärgade jackn!

 24. jaja, jag ogillar ändå ditt nonchalanta sätt till att se på levande varelser. Som om de vore ägodelar man kan göra lite som man vill med.

 25. Clarisse: alltså hur smart e du? det är ju min ägodel, fick henne ju. HAHA!

 26. Jag har två katter, men det innebär inte att jag kan behandla dem hur som helst, eller hur?
  visst, du äger din hund. Så där har du ju klart en poäng. Trist nog är det ju bara så att man i nuläget kan äga levande varelser. Och det är skillnad på att ha hand om, ta hand om och bry sig om och att äga. Sen kanske vi helt enkelt har olika definitioner av ordet ”äga” men det är ju ett annat kapitel. Hursomhelst. Jag finner det vara djurplågeri att göra något mot djurets vilja. Om hon finner det obehagligt att ha kläderna på sig, men du vill att hon ska ha de på sig för ”om man vill vara fin så får man minsann lida pin”. Har hon bett om det kanske? Nej, det är din vilja. Klä upp dig själv istället för henne. Lev själv istället för genom din hund.

 27. jag håller verkligen med Clarisse, vad tänker du på? Tänker du överhuvudtaget?

 28. Gud vad gulligt :D
  Jag brukar tycka att det ser fjolligt ut, men det såg verkligen sött ut på den rasen ;)

 29. hahaha ingen ironi där inte ;)

 30. KawaiiCuteness: Jag tänker ju att hon e asgullig!!

 31. simoneavtofc: Ja men hon är lite tjock, ska nog köpa en chihuahua dom e sötare i kläder!

 32. MagicaDeSpell: Stackars? Ännu mer stackars mig då hon ska morra åt mig då jag ska klä på henne :((

 33. svar: haha ;). Det känns som att många bara tittar på bilder och inte läser inlägg, det är lite trist faktiskt. Sen verkar ju inte riktigt ironin gå fram haha ;)

  kram

 34. Haha ja hunden ser väldigt farlig ut;D

 35. Bea

  Hahhaha personer som inte förstår ironi är väldigt underhållande ! Upprörda clarisse, tex …

 36. Bea: Man får se det positivt att det är ju bra att nån bryr sig i alla fall, istället för att som alla andra tycka att det bara är supergulligt :D

 37. du bea, det är skillnad på ironi och idioti, fast det kanske du är för dum för att förstå^^

 38. Hunden är jävligt söt. Annars tycker jag mest att hundar är äckliga som äter varandras bajs.

 39. MagicaDeSpell: Ja, får de ingen mat hemma så kan de liksom inte göra annat än att äta varandras bajs. Idag var min ena hunds bajs ganska löst så Siri fick slurpa i sig det, blandade i lite frukostflingor också. NAMNAM sa hon.

 40. Sv: Ja, verkligen toksött!
  Härligt med Egypten, nästan så man blir lite avis ;)

 41. Men vad bra:)Då kan de ju äta ditt bajs också, så sparar du in på toalett – kostnader!

 42. Bea

  Ja, jag är ju ganska dum faktiskt nu när du säger det . Jag fattar ingenting !

 43. MagicaDeSpell: Jag har inga toalettkostnader. Torkar mig själv med löv i baken om det behövs.

 44. med tanke på inlägget om parfymen som kom upp, som du sedan raderade, och ett par inlägg till jag läst, så verkade det faktiskt nästan rimligt.

  Och att jag skriver om troll behöver du inte nödvändigtvis ta åt dig för. Jag är modereringsansvarig i ett forum^^

 45. Clarisse: Men då ursäktar jag dig över att inte kunna förstå att en normal människa inte sprutar på sin egna parfym på sin hund eller ha en annan hund på fruktdiet, jag ursäktar dig också för att uppenbarligen inte ha läst andra inlägg i min blogg förutom det du velat läsa. Sry!

 46. Haha, sluta exponera Siri för att du ska få göra folk upprörda ;) Däremot är det skrämmande att fler är positiva än negativa.

 47. Ibland är du så hysteriskt rolig Linnea!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *