Sharm el Sheikh

Såhär ska vädret bli de första dagarna i Egypten.
Temperaturen längst upp är den lägsta, den nederst är den högsta.

Jag funderar också på hur många bikinis jag ska ta med, vilken solskyddsfaktor som är bäst. Vilka linnen-toppar-klänningar-kjolar-shorts jag ska ha med, kanske ska börja packa redan nu så att jag säkert får med allt… Ska jag ta med mina två fina sandaler, ett par flipflops och ett par ballerina? Vart är alla mina solglasögon..? Måste gå till Frölunda Torg och köpa en engångsundervattenskamera också, eller två stycken – vi kanske ska snorkla mycket? Måste också leta upp alla minneskort jag har så att jag kan fota mycket och jag vill gärna inte tappa nåt. Datorn ska få ha semester här hemma också. Ska jag kanske skicka vykort till nån stackare hemma i snö-Sverige?

Läste också att delfiner gillar när man gör roliga saker tex. kullerbyttor i vattnet. Plus att de bästa snorklingsställena ligger nedanför vårt hotell, Coral Hills Resort – ni hör ju bara på namnet hur det låter… Också läste jag om en reasturang vid havet, där man äter lokala rätter på en takterass med färgglada lyktor i taket, lyssnar till egyptisk musik och sedan slår sig ner på några kuddar, ser ut över stranden och röker vattenpipa till kaffet.

Låter jobbigt ju. Kommer ju svettas ihjäl typ.

Men det här har jag aldrig sagt: nästa vecka åker jag till Egypten. Mohahahahha!!

Den som inte är avundsjuk räcker upp en hand. No hands? Haha, tänkte väl det!!!

2 Comments

Filed under Resor

2 Responses to Sharm el Sheikh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *