shabby chic & eiffel tower

Senaste tiden har det inhandlats många tjusiga saker till denna lägenhet som snart kan klassas som ett riktigt hem, även om vägen dit är lång… Tur jag har fixarmamma hemma som målar, skruvar och har sig medan jag känner mig krasslig, så vi kommer någon vart i alla fall.


Min favorithylla i badrummet, i slutändan ska alla vrår vara såhär fina om inte finare!

 
Vi har köpt många fina lampor, blommor och krukor.

 
På Lantmännen hade vi kunnat köpa större delar av sortimentet. Mycket vitt, lantligt, blommigt, shabby, romantiskt… etc etc :) och sen håller mamma på att göra inredningen i köksskåpen fina, förut var de fula och tantiga. Blåvitrutiga blir de nu som ni ser.


Och mitt underbara halsband med Eiffeltorn, hjärta & bricka signed MARC JACOBS. Hade ni kunnat tro annat?

Vi shoppar och fixar i lyan hela tiden, ni ska ju veta vad vi köpt utöver detta, det är ett par grejer det, och mer ska det bli! Bara för sakens skull ska jag försöka keep you updated… så mycket som jag orkar :)

5 Comments

Filed under Allmänt

5 Responses to shabby chic & eiffel tower

  1. Tack för tipset. Har fatiskt inte kollat där.

  2. aaaaaah, jag vill också ha halsbandet! så sjukt fint!

  3. Underbara saker du har!Visst e det kul att fixa o dona i sin lya!!=)

  4. ninainbcn: Det är superkul.. man önskar bara att allt blev fixat på 2 röda sekunder =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *