vaxpropp

Då har man skämt ut sig… eftersom vårdcentralen vägrade svara i eftermiddag så stack jag till akuten. SÅ irriterande är det, jag blir galen, ge mig en spruta så jag somnar! När jag kommer till receptionen och berättar mitt bekymmer kollar sköterskan på mig som om jag vore 5 år och säger "men du… du kan ju inte komma HIT med en vaxpropp!" men det var inte så mycket folk där så jag fick träffa läkaren ändå. Han kollar i mitt stackars öra och säger att jag har en fet vaxpropp och de har inga verktyg för det, så det var bara att fälla en tår och bege sig därifrån…. pinsamt – men vadå, jag blir galen på att inte höra ;P

Så i morgon blir det vårdcentralen det första jag gör när jag vaknar. Blir helt GALEN!!!!!!! Testa sätt ett finger hårt mot ena örat – så är det för mig.

Men annars då? Jovars, kvällen var trevlig :>

Daniel Bedingfield – If you're not the one

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *